Friday December 04 , 2020
Text Size
   

Articles

Kelebihan iklan rumah sewa di infocubes

Iklan Rumah SewaJika anda merupakan pemilik rumah atau broker yang sedang mencari penyewa untuk rumah atau properties anda, maka di sinilah tempat yang paling sesuai untuk meletakkan iklan rumah sewa anda.

Kenapa ini merupakan portal web directory iklan rumah sewa beli yang paling sesuai untuk anda:

 

 

  1. Portal directory ini di khususkan untuk iklan rumah sewa untuk mencari penyewa atau pembeli sahaja dan tidak bercampur aduk dengan produk-produk lain. Jadi target market kami lebih khusus.
  2. Laman web iklan rumah sewa yang kami sediakan sangat mesra pengguna baik untuk orang yang mencari rumah sewa ataupun orang yang ingin menyewakan rumah mereka. Ianya sangat mudah untuk difahami dan dilayari tanpa memerlukan pengetahuan yang tinggi dalam bidang IT dan web designing.
  3. Hebahan tentang iklan rumah sewa anda merangkumi lebih dari 10juta pengguna internet di Malaysia dengan kadar pertumbuhan lebih dari 5% setahun. Seperti yang anda maklum ini trend mencari maklumat melalui internet jauh lebih popular berbanding kaedah konvensional seperti merujuk buku yellow pages, surat khabar dan lain-lain.
  4. Laman web ini menggunakan 100% bahasa Malaysia yang merupakan target pengunjung utama dan juga bahasa rasmi Malaysia yang boleh difahami oleh semua kaum. Ini kerana kami mendapati dari segi Search Engine Optimization (SEO) lebih ramai orang yang ingin mencari rumah sewa di malaysia akan menggunakan keywords seperti 'rumah sewa', 'iklan rumah sewa' dan sebagainya berbanding 'house to rent' atau keywords lain dalam bahasa inggeris.
  5. Portal directory iklan rumah sewa di infocubes.net ini adalah merupakan web mesra search engine yang telah di optimumkan supaya setiap pengiklanan di portal ini akan berada pada halaman pertama di setiap search engine. Ini adalah key utama dalam menarik pengunjung untuk membaca iklan rumah sewa anda.
  6. Di RumahSewa Infocubes, semua perkhidmatan di directory iklan rumah sewa yang ditawarkan adalah 100% PERCUMA. Jadi anda tidak perlu mengeluarkan belanja besar untuk kos pengiklanan.
Bagaimana cara untuk memasukkan iklan rumah sewa di website ini? Klick di sini.

Category: info

Malaysian Business Locations Directory

ONEXOX Peneraju Prabayar Kadar Jimat

Kini Sedang Online

We have 878 guests and no members online

Rekod Pelawat

3040060
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
12142
6569
45989
2944211
32115
186190
3040060

Your IP: 18.213.192.104
Server Time: 2020-12-04 21:39:34